To σχολείο μας!

Στο μάθημα της Γλώσσας κάναμε μία προσπάθεια να περιγράψουμε και να παρουσιάσουμε το σχολείο μας.
Χωριστήκαμε σε ομάδες, βγήκαμε από την τάξη για περιήγηση στους χώρους του,  βγάλαμε φωτογραφίες και έπειτα προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα κείμενο. Κάθε ομάδα έγραψε το δικό της κομμάτι και έπειτα τα συνδέσαμε. Η δασκάλα μας βοήθησε να κάνουμε κάποιες διορθώσεις.

 Να τι γράψαμε:

   Το σχολείο μας είναι σχετικά καινούριο. Βρίσκεται στον Αγ.Ι.Ρέντη. Έχει ισόγειο, πρώτο όροφο, μια μεγάλη αυλή και έναν μικρό κήπο.
       Στο ισόγειο του σχολείου μας υπάρχουν τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, ένας χώρος αναμονής, μία αίθουσα εκδηλώσεων,τα γραφεία των δασκάλων και του διευθυντή, μία βιβλιοθήκη υλικού και το κυλικείο. Υπάρχει ακόμα μία αίθουσα για το μάθημα των εικαστικών, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και μια μικρή κουζίνα.
     Στον πρώτο όροφο βρίσκονται επτά αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα φυσικών επιστημών και ένας μεγάλος διάδρομος με ζωγραφιές και βιτρίνες.
          Στην αυλή του σχολείου μας υπάρχει χώρος για μπάσκετ και βόλεϋ. Έχουμε ακόμα ένα αληθινό βαγόνι τρένου που το χρησιμοποιούμε σαν βιβλιοθήκη, με πολλά βιβλία και μαξιλάρια για να καθόμαστε. Στην αυλή βρίσκεται μία ακόμα αίθουσα διδασκαλίας και μία αίθουσα για το μάθημα της μουσικής και της θεατρικής αγωγής. Πίσω τους είναι ένας μικρός κήπος. Γύρω στην αυλή υπάρχουν μικρά δέντρα.
          Στο σχολείο μας κάνουμε αρκετές δραστηριότητες. Έχουμε χορωδία και σχολική εφημερίδα. Πέρυσι το καλοκαίρι κάναμε μία έκθεση ζωγραφικής και παίξαμε παιχνίδια στην αυλή, σαν λούνα παρκ!
       Με το σχολείο μας πάμε εκδρομές και επισκέψεις. Ευχόμαστε να πάμε και φέτος πολλές!  Σκεφτόμαστε ακόμα να φυτέψουμε λαχανικά στο χώρο του κήπου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου